MIT KÉSZÍTÜNK

Ásvány és féldrágakő ékszereket tervezünk és gyártunk.

Megmutatjuk és elvezetjük érdeklődő Vásárlóinkat az ásványok csodálatos, különleges világába.

Egyedi igények esetén lehetőséget adunk a közös tervezés misztérium-játékában való részvételre is.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk tervezett ékszerek viselőik számára többet adjanak mint az átlagos divatékszerek.

Az ásványok, féldrágakövek különböző frekvenciákon rezegnek.

Szervezetünk különböző szervei is egyedi frekvenciájú rezgéssel működnek , így a hozzájuk hasonló rezonanciájú ásványokkal harmonizálhatjuk azokat.

Az ásványok rezgései lelki síkon is hatékonyan működnek , feloldják érzelmi gátjainkat , testi - lelki - szellemi energiamezőinket kiegyensúlyozzák.

RÓLUNK

2010-ben cégünk alapvető célkitűzése a spiritualitás és ezotéria iránt érdeklődő közösség kiszolgálása,termékekkel való ellátása volt.Időközben bővülő tudásunk és a környezet igénye létrehozta saját márkás termékcsaládunkat. Mostanra elmondhatjuk, hogy hittel megálmodott ásványkarkötőink -Vásárlóink visszajelzései alapján- hordozzák mindazt amiért elköteleződtünk az ásványok és féldrágakövek világa mellett. Tervezéskor tudatosan megteremtjük azt az inspiráló és szakrális környezetet mely lehetővé teszi a ráhangolódást a különleges ékszerek elkészítéséhez.

CÉLJAINK

CREDENDO VIDES

Hisszük, hogy a teremtett világban minden lehetőségünk meg van arra, hogy a számunkra értékes és életünket segítő eszközöket igénybe vegyük. Hitünk szerint, mely évezredes hitrendszerbe illeszkedik, az ásványok és féldrágakövek kiegyensúlyozzák rezgésünk zavarait, legyenek azok lelki, testi vagy mentális blokkok .Ez az eszköz elérhető és segítség tud lenni mindazok számára akik el tudják fogadni hogy - “Több dolgok vannak földön s égen…”

Szeretnénk megmutatni hogy egyszerű eszközök, mint például egy karkötő mekkora változást tudnak hozni az életünkben.

Ékszereinket energiával feltöltjük illetve kérhető rájuk áldás is.